Leuk kennis te maken

Mijn naam is Roos  van der Meijden, ik ben 40 jaar en woon in Pijnacker.

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien ben ik werkzaam als kunstschilder. Ik schilder zeer realistische stadsgezichten en interieurs.  Zowel met acrylverf als olieverf. Wat ik al snel ontdekte is dat ik mijn kennis over schilderen graag deel. Ik ben toen gestart met het geven van schilderlessen en workshops.

Vergroot je technische vaardigheden

Het lesgeven vind ik een waardevolle aanvulling op mijn werk als beeldend kunstenaar. Het overbrengen van de passie en het plezier dat ik zelf aan schilderen beleef, verveelt nooit. Ik kan je helpen met olieverf, acrylverf en aquarel. Daarbij geeft het een enorme voldoening als ik jou kan leren om meer uit je zelf te halen. Als jij verbaasd staat van wat er uit je handen komt, dan is mijn missie geslaagd.

Ontwikkel je talent

Er zijn altijd meer mensen die les van me willen dan dat ik tijd heb. Helaas… Daarom schreef ik in 2015 een boek voor de beginnende schilder. DIY Schilderen. Een boek dat in 10 hoofdstukken de basis van het schilderen behandeld. In 2016 ben ik gestart met de website figuratiefschilderen.nl en de online cursussen. Op deze manier kan ik nog meer schilders helpen om mooiere schilderijen te maken. Doe mee en ontwikkel jouw talent

Wil je nog meer weten?

Ik ben getrouwd met Paul en samen hebben we een geweldige zoon en dochter. Naast het schilderen houd ik enorm van piano spelen, tuinieren, handwerken en chocolade….mmmmm

Mijn schilderijen kun je bekijken op www.roosvandermeijden.nl

.

Gratis kennismaking

Schilder jij ook en voel je dat er meer in zit dan er uit komt? Ik help je graag met het ontwikkelen van jouw schildertalent en het verbeteren van je technische vaardigheden. Daarom bied ik graag mijn gratis 5 stappenplan aan om je schilderijen te verbeteren. Je kunt het hier aanvragen.

Ja, ik wil het 5 stappenplan
Volg figuratief schilderen op Facebook
Bekijk het LinkeIn profiel van Roos van der Meijden
Volg figuratief schilderen op YouTube
Volg figuratief schilderen op instagram