Privéles schilderen

Alle tijd en ruimte voor jouw ontwikkeling

Ben je op zoek naar iemand die je bruikbare tips kan geven over schilderen? Wil je serieus werken aan je techniek en eigen schilderstijl? Wilde je misschien altijd al eens een schilderles van mij hebben? Dat kan! Ik geef privélessen om jou optimaal te kunnen helpen.

We zouden allemaal wel eens een beetje extra aanwijzingen willen tijdens het schilderen. Tips die je vooruit helpen, kennis over de materialen die je gebruikt of zou kunnen gebruiken. Ik kan je die tips geven. Alle kennis die ik heb en de manieren die ik gebruik om tot goede schilderijen te komen, deel ik graag met jou. Zodat jij ook beter leert schilderen.

Tijdens een middag of avond stel ik mijn atelier in Pijnacker beschikbaar om jou privéles schilderen te geven. Tijdens deze les is alles er op gericht om jouw schildertechniek en stijl naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast mag je uiteraard alle vragen stellen die je hebt over schilderen.

Privéles schilderen

De prievéles  is echt iets voor jou als je:

  • Te ver weg woont voor de reguliere schilderles
  • Schildert met aquarelverf, olieverf of acrylverf
  • Al een poosje schildert, maar je verder wilt ontwikkelen
  • Gebruik wil maken van intensieve begeleiding specifiek gericht op jouw manier van schilderen

Het volgen van een privéles schilderen is mogelijk op donderdag, vrijdag of zaterdag. Een les kan ’s middags om 13.00 uur of ’s avonds om 20.00 uur. De dag en datum plannen we in overleg.

Stuur me een e-mail om jouw privéles af te spreken. info@figuratiefschilderen.nl of vul het contactformulier in op deze website. Klik hier.

Tijdens een privéles leer je:

  • Alles over het materiaal waar jij graag mee werkt
  • Waar jouw kwaliteiten liggen bij het schilderen en hoe je die optimaal kunt benutten
  • Welke onderdelen van het schilderen nog wat aandacht nodig hebben en hoe je die kunt verbeteren
  • Veel technische vaardigheden die direct op jouw manier van schilderen en materiaal van toepassing zijn.
  • Hoe je je schilderijen een professionele en persoonlijke tint geeft
  • Welke kunstenaars uit de geschiedenis jouw werk zouden kunnen beïnvloeden.

De investering voor een privéles van twee en een half uur is slechts € 127,- incl. btw.

Extra!

Omdat een les vol zal zijn met informatie en ik zeker wil zijn dat je alles goed tot je kunt nemen, heb ik nog iets extra’s voor je. Na afloop krijg je een uitgebreid persoonlijk verslag waarin alles wat we tijdens de les besproken hebben staat vastgelegd. Op die manier kun je alle tips en adviezen nog eens na lezen.

Hoe werkt de aanmelding voor een privéles schilderen ?

Stuur een e-mail naar info@figuratiefschilderen.nl. Geef in je e-mail alvast aan welke datum en tijd jouw voorkeur heeft. Dan kijk ik of dat ook in mijn agenda past. Ik vind het leuk als je een aantal foto’s mee stuurt van wat je zoal hebt geschilderd. Op die manier kan ik alvast een beeld vormen van jouw niveau en mij voorbereiden.

Op de lesdag meld je je om 13.00 uur bij mijn atelier. Voor de avondles om 20:00 uur. Het precieze adres krijg je nog door. Voor de les neem je je eigen schilder spullen mee en twee schilderijen waar je aan zou kunnen werken. Schilderijen waar je nog aan bezig bent, of misschien nog iets wat al heel lang stil ligt omdat je er in vast gelopen bent. In de dagen volgend op jouw les, maak ik het persoonlijk verslag voor je. Je ontvangt dit per mail binnen 4 werkdagen.
Wanneer je jouw les annuleert of en dit meer dan 10 dagen voor de les datum doet, krijg je je geld terug. Bij annulering in de 10 dagen voorafgaand aan de les, krijg je alleen je geld terug als ik een plaatsvervangende cursist vind of. Natuurlijk kunnen we wel samen naar een vervangende datum zoeken. Wanneer ik zelf de les afspraak niet na kan komen, zal ik in overleg met jou een nieuwe datum plannen. Het geeft geen recht op teruggave van het lesgeld.

Tijdens een privéles houd ik mij aan de Corona-maatregelen opgesteld door het RIVM. Ik verwacht dit ook van jou als cursist. Mijn atelier is groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden. Heb je klachten of iemand in je huishouden? Blijf dan thuis. M

Volg figuratief schilderen op Facebook
Bekijk het LinkeIn profiel van Roos van der Meijden
Volg figuratief schilderen op YouTube
Volg figuratief schilderen op instagram