schilderlessen

SCHILDERLES

Op maandag en dinsdag zijn er schilderlessen in Pijnacker en Voorburg. Deze lessen zijn voor beginners en gevorderden die figuratief willen schilderen. De schilderlessen worden gegeven door Roos van der Meijden.

Alle schilderlessen zijn groepslessen waarbij je vrij werkt naar eigen idee en met eigen materiaal. Je kunt werken met olieverf, acrylverf, aquarelverf of alleen tekenen. Je wordt daarbij intensief begeleid op jouw eigen niveau.

Regelmatig doen we een gezamenlijke les en werken we naar een thema of is er speciale aandacht voor technische aspecten. Op deze manier wordt je gestimuleerd om te experimenteren en maak je kennis met andere (onbekende) technieken.

Je bent welkom om een gratis proefles mee te doen. Vul het formulier onderaan deze pagina in, dan krijg je snel bericht.

Zonder de goede adviezen van Roos zou ik nooit zulke mooie schilderijen kunnen maken. Wie had ooit gedacht dat ik dat voor elkaar kon krijgen en er ook nog super veel plezier aan beleef.
Carola

Schilderles Pijnacker

De schilderles in Pijnacker is in lokaal 5 van Buurt&Zo aan de Prins Hendrikstraat 28. Dit is aan de achterkant van de bibliotheek. In het lokaal zijn tafels, tafelezels en drie-poot ezels aanwezig. Het lokaal is goed toegankelijk voor minder validen. De lestijden zijn als volgt:

  • Maandag van 9:30 tot 12:00 uur
  • Dinsdag van 12:45 tot 15:00 uur

Beide lessen zijn voor beginners en gevorderden in alle technieken. Kosten: € 50,- per maand.

Helaas zijn de lessen in Pijnacker op dit moment vol en is er een kleine wachtlijst.

Schilderles Voorburg

De schilderles in Voorburg is in het atelier boven de winkel van Brugman Schilders- benodigdheden aan het Zwarte Pad 7. In het atelier zijn tafels en drie-poot ezels aanwezig. Het lokaal is niet goed toegankelijk voor minder validen. De lestijden zijn als volgt:

  • Maandag van 13:30 tot 16:00 uur
  • Dinsdag van 9:30 tot 12:00 uur

Beide lessen zijn voor beginners en gevorderden in alle technieken. Kosten: € 50,- per maand.

Helaas zijn de lessen in Voorburg op dit moment vol en is er een kleine wachtlijst.

schilderlessen
Meld je aan voor de schilderles

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Voor welke les wil je je inschrijven?
Maandagochtend in PijnackerMaandagmiddag in VoorburgDinsdagochtend in VoorburgDinsdagmiddag in Pijnacker

Je bericht

schilderlessen