Schilderlessen

Op maandag en dinsdag geef ik schilderlessen voor beginners en gevorderden

Het lesgeven vind ik een waardevolle aanvulling op mijn werk als beeldend kunstenaar. Misschien klinkt het raar, maar ik leer soms ook weer van cursisten. Daarbij vind ik vind het niet belangrijk of een cursist een groot talent heeft, belangrijker is dat die persoon de liefde voor het schilderen ontdekt. Want die passie, die breng ik graag over.

Alle schilderlessen die ik geef, zijn groepslessen waarbij meestal vrij wordt gewerkt. Iedere cursist wordt intensief begeleid op zijn/haar eigen niveau. Regelmatig wordt er gewerkt naar een thema of is er speciale aandacht voor technische aspecten. Op deze manier worden cursisten gestimuleerd te experimenteren en kunnen zij kennis maken met andere (voor hen onbekende) technieken.

Ben je met een groep figuratieve of realistische schilders en wil je een gastles of workshop op locatie? Roos van der Meijden geeft les voor gevorderden op locatie. Er kan daarbij gewerkt worden naar een thema of met een specifiek materiaal. Persoonlijke begeleiding voor de deelnemers staat hierbij voorop. Neem voor informatie contact op. ~klik hier~

Schilderlessen in Pijnacker

Op maandagochtend en dinsdagmiddag geef ik schilderlessen in lokaal 5 van Buurt&Zo aan de Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker. In dit lichte en ruime lokaal zijn alle voorzieningen voor het schilderen aanwezig. Het lokaal is goed toegankelijk voor minder validen.
De schilderlessen zijn van september t/m juni en deelnemen kan per maand met een opzegtermijn van een maand. Het lesgeld bedraagt € 50,- per maand.
Op dit moment zijn de lessen in Pijnacker vol en is er een wachtlijst voor de start in september.

Lestijden Pijnacker:
Maandagochtend van 9.30 – 12.00 uur
Dinsdagmiddag van 12.45 – 15.00 uur

Schilderlessen in Voorburg

Op maandagmiddag en dinsdagochtend geef ik schilderlessen in het atelier boven de winkel van Kunstcentrum Brugman aan het Zwarte Pad 7 in Voorburg. In dit lichte lokaal zijn alle voorzieningen voor het schilderen aanwezig. Het lokaal is bereikbaar met een trap en daardoor niet goed toegankelijk voor minder validen.
De schilderlessen zijn van september t/m juni en deelnemen kan per maand met een opzegtermijn van een maand. Het lesgeld bedraagt € 50,- per maand.
Op dit moment zijn de lessen in Voorburg vol en is er een wachtlijst voor de start in september.

Lestijden Voorburg:
Maandagmiddag van 13.30 – 16.00 uur
Dinsdagochtend van 9.30 – 12.00 uur

De schilderlessen worden gegeven van september tot en met juni. In de schoolvakanties is er geen les. Voor het seizoen 2018/2019 vallen daardoor de volgende data uit: 22 en 23 oktober (herfstvakantie), 24,25 en 31december, 1 januari (kerstvakantie), 25 en 26 februari (voorjaarsvakantie), 22,23,29,30 april (Pasen en meivakantie), 10 juni (Pinksteren).

Meld je aan voor  de schilderlessen

Er is op dit moment een kleine wachtlijst voor de start van het nieuwe seizoen in september.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Voor welke les wil je je inschrijven?
Maandagochtend in PijnackerMaandagmiddag in VoorburgDinsdagochtend in VoorburgDinsdagmiddag in Pijnacker

Je bericht

Volg figuratief schilderen op Facebook
Bekijk het LinkeIn profiel van Roos van der Meijden
Volg figuratief schilderen op YouTube
Volg figuratief schilderen op instagram