Privéles schilderen

Alle tijd en ruimte voor jouw ontwikkeling

Ben je op zoek naar iemand die je bruikbare tips kan geven over schilderen? Wil je serieus werken aan je techniek en eigen schilderstijl? Wilde je misschien altijd al eens een schilderles van mij hebben? Dan heb ik nu een mooie kans voor je! Ik geef een aantal exclusieve privélessen om jou optimaal te kunnen helpen.

We zouden allemaal wel eens een beetje extra aanwijzingen willen tijdens het schilderen. Tips die je vooruit helpen, kennis over de materialen die je gebruikt of zou kunnen gebruiken. Ik kan je die tips geven. Alle kennis die ik heb en de manieren die ik gebruik om tot goede schilderijen te komen, deel ik graag met jou. Zodat jij ook beter leert schilderen.

Tijdens een aantal middagen en twee avonden stel ik mijn atelier in Pijnacker beschikbaar om jou privéles te geven. Tijdens deze les is alles er op gericht om jouw schildertechniek en stijl naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast mag je uiteraard alle vragen stellen die je hebt over schilderen.

Privéles schilderen

De prievéles  is echt iets voor jou als je:

  • Te ver weg woont voor de reguliere schilderles
  • Schildert met aquarelverf, olieverf of acrylverf
  • Al een poosje schildert, maar je verder wilt ontwikkelen
  • Gebruik wil maken van intensieve begeleiding specifiek gericht op jouw manier van schilderen

Je kunt op de volgende dagen een privéles volgen:

Vrijdag 5 juli van 13:00 – 15:30 uur

Maandag 8 juli van 20:00 tot 22:00 uur

Dinsdag 9 jul van 13:00 – 15:30 uur

Donderdag 11 juli van 13:00 – 15:30 uur 

Vrijdag 12 juli van 13:00 – 15:30 uur en van 20:00 tot 22:00 uur

Reserveer jouw les

Tijdens een privéles leer je:

  • Alles over het materiaal waar jij graag mee werkt
  • Waar jouw kwaliteiten liggen bij het schilderen en hoe je die optimaal kunt benutten
  • Welke onderdelen van het schilderen nog wat aandacht nodig hebben en hoe je die kunt verbeteren
  • Veel technische vaardigheden die direct op jouw manier van schilderen en materiaal van toepassing zijn.
  • Hoe je je schilderijen een professionele en persoonlijke tint geeft
  • Welke kunstenaars uit de geschiedenis jouw werk zouden kunnen beïnvloeden.

Meld je snel aan! Want zoals je ziet is het aantal plaatsen heel beperkt.

De investering voor een privéles van twee en een half uur is slechts € 127,- incl. btw.

Bonus!

Omdat een les vol zal zijn met informatie en ik zeker wil zijn dat je alles goed tot je kunt nemen, heb ik nog iets extra’s voor je. Na afloop krijg je een uitgebreid persoonlijk verslag waarin alles wat we tijdens de les besproken hebben staat vastgelegd. Op die manier kun je alle tips en adviezen nog eens na lezen.

Reserveer jouw privéles

Hoe werkt de aanmelding voor een privéles schilderen ?

Klik op de aanmeld knop hierboven. Je wordt dan doorgeleid naar de webshop. Kies de les op de datum en tijd die jouw voorkeur heeft. Als een datum er niet meer bij staat, betekent dit dat deze niet meer beschikbaar is. Vul alle gevraagde gegevens in en voldoe de betaling via Ideal. De betaling gaat via Mollie Payments en is geheel veilig. Nadat je je hebt aangemeld en betaald ontvang je een bevestiging. Binnen drie werkdagen ontvang je via de mail van mij de vraag om een aantal foto’s te sturen van wat je zoal hebt geschilderd. Op die manier kan ik alvast een beeld vormen van jouw niveau en mij voorbereiden.

Op de lesdag meld je je om 13.00 uur bij mijn atelier. Voor de avondles om 20:00 uur. Het precieze adres krijg je nog door. Voor de les neem je je eigen schilder spullen mee en twee schilderijen waar je aan zou kunnen werken. Schilderijen waar je nog aan bezig bent, of misschien nog iets wat al heel lang stil ligt omdat je er in vast gelopen bent. In de dagen volgend op jouw les, maak ik het persoonlijk verslag voor je. Je ontvangt dit per mail binnen 4 werkdagen.
Wanneer je jouw les annuleert en dit meer dan 10 dagen voor de les datum doet, krijg je je geld terug. Bij annulering in de 10 dagen voorafgaand aan de les, krijg je alleen je geld terug als ik een plaatsvervangende cursist vind. Wanneer ik zelf de les afspraak niet na kan komen, zal ik in overleg met jou een nieuwe datum plannen. Het geeft geen recht op teruggave van het lesgeld.

Reserveer jouw les in de webshop
Volg figuratief schilderen op Facebook
Bekijk het LinkeIn profiel van Roos van der Meijden
Volg figuratief schilderen op YouTube
Volg figuratief schilderen op instagram