Kleur en kleurenleer

Leer beter kleuren kiezen en mengen in drie weken

Wil je meer weten over kleurenleer?  Meer eenheid krijgen in je kleurgebruik? Je ideale palet samenstellen en kleuren mengen die beter bij elkaar en je schilderij passen? Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Ik help schilders om hun technische vaardigheden te vergroten en talenten te ontwikkelen. Mijn leerlingen help ik het beste uit hun zelf te halen door ze persoonlijk te begeleiden. Ook bij mijn online cursussen krijg je persoonlijke begeleiding en aandacht als dat nodig is. Daarmee leer jij hoe je nog mooiere schilderijen maakt en je eigen stijl ontwikkelt.

Kleur en Kleurenleer

De cursus Kleur en Kleurenleer is echt iets voor jou als je:

  • Schildert met olieverf of acrylverf
  • Al een poosje schildert, maar je verder wilt ontwikkelen
  • Op zoek bent naar een eigen schilderstijl
  • Wilt weten hoe je je kleurgebruik beter kunt afstemmen op je onderwerp

Als je leert hoe je met minder kleuren meer kunt mengen, is dat niet alleen beter voor je portemonnee. Het komt vooral je schilderijen ten goede. Ik kan je leren hoe je slim je kleuren kiest en hoe je vooraf bedachte kleurenschema’s in je schilderijen kunt toepassen. Je gebruikt dan kleurencombinaties die werken. Mijn eigen schilderijen baseer ik ook op deze schema’s. Ze zijn daarmee herkenbaar door mijn specifieke kleurgebruik en eenheid in kleur en stijl. Iedere keer opnieuw merk ik dat deze schema’s me houvast geven.

Ben jij er aan toe om je kleurgebruik te professionaliseren? Wil jij eenheid in je kleuren, zodat je herkenbaar bent net als de grote schilders?  Doe dan mee!

Doe mee met de cursus Kleur en kleurenleer

Met de online cursus Kleur en Kleurenleer leer je

  • Welke kleuren aan de basis staan van een goed palet
  • Hoe je met weinig kleuren veel kunt mengen
  • Waarom minder kleuren op je palet meer eenheid brengen in je schilderij
  • Hoe je je schilderijen een professionele en persoonlijke tint geeft
  • Welke kleurenschema’s veel gebruikt worden in de schilderkunst
  • Hoe je deze kleurenschema’s op jouw werk toe kunt passen

Meld je snel aan! In drie weken krijg je van mij drie modules via de mail toegestuurd. Hierbij krijg je ook de werkbladen die we gaan gebruiken om te oefenen. Je print ze uit en je kunt er mee aan de slag.

De investering voor de online cursus Kleur en Kleurenleer is slechts € 27,- incl. btw.

Bonus!
Ontvang gratis hoofdstuk 3 en 4 over kleuren mengen en de kleurenleer uit mijn boek DIY Schilderen. Hierin behandel ik de basis van het kleuren mengen gebaseerd op de kleurencirkel van Itten. Zo weet je zeker dat je alle benodigde basiskennis voor deze cursus in huis hebt.

Bestel de cursus Kleur en Kleurenleer

Hoe werkt de cursus Kleur en Kleurenleer praktisch gezien?

Klik op de aanmeld knop en meld je aan voor de cursus. Dit doe je door alle gevraagde gegevens in te vullen en de betaling te voldoen via Ideal. Nadat je je hebt aangemeld en betaald ontvang je direct je bonus (hoofdstuk 3 en 4 uit DIY Schilderen). Binnen twee werkdagen ontvang je via de mail je eerste module. Na 7 en 14 dagen ontvang je respectievelijk module 2 en 3 per mail. De lessen en werkbladen van de cursus Kleur en Kleurenleer zijn als PDF bijgevoegd. Je kunt de cursus dus in je eigen tempo volgen.

Heb je een vraag of kom je er niet uit, kun je je vraag stellen via het mailadres dat in de module wordt vermeld. Je krijgt dan in principe de zelfde dag nog antwoord. Na 20.00 uur ’s avonds mag je me ook bellen als je dat fijner vindt. Het telefoonnummer vind je ook in de module.

Doe mee met de cursus Kleur en kleurenleer

Garantie

Ik weet zeker dat deze cursus Kleur en Kleurenleer je vooruit gaat helpen. Ben je er toch niet tevreden over? Als je dit binnen 5 dagen na de laatste module meldt, krijg je je volledige investering terug. Bij deze garantie horen geen kleine lettertjes. Ik wil vooral dat jij vooruitgang boekt met schilderen.

Volg figuratief schilderen op Facebook
Bekijk het LinkeIn profiel van Roos van der Meijden
Volg figuratief schilderen op YouTube
Volg figuratief schilderen op instagram