Gratis download

In 5 stappen naar betere schilderijen

Wil je weten wat de belangrijkste dingen zijn om op te letten bij het schilderen?  Download dan het gratis stappenplan. Het is een handleiding die je aan de hand van 5 punten laat zien waar je op moet letten bij het maken van een schilderij.

Ik help schilders om hun technische vaardigheden te vergroten en talenten te ontwikkelen. Mijn leerlingen help ik het beste uit hun zelf te halen door ze persoonlijk te begeleiden. Ook bij mijn online cursussen krijg je persoonlijke begeleiding en aandacht als dat nodig is. Dit gratis stappenplan bied ik je aan om kennis te maken met mijn manier van werken.

Gratis stappenplan

Je schilderijen verbeteren met een checklist?

Dat kan met het gratis stappenplan. Hierin geef ik tips een aandachtspunten die je helpen bij het verbeteren van je schilderijen. Het zijn de belangrijkste onderdelen van een schilderij. Belangrijk dus om op te letten. Maak je schilderijen dus nog beter met deze eenvoudige checklist!

Je kunst het stappenplan downloaden door je e-mail adres in te vullen. Hiermee schrijf je je in voor mijn nieuwsbrief. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat ik je spam met van alles en nog wat. Zo’n drie keer per jaar stuur ik je dan een mail over de nieuwste lessen, workshops en schilder-tips. Wil je regelmatiger tips ontvangen? Volg Figuratiefschilderen dan op Facebook. Je e-mail adres zal ook niet doorgegeven worden aan andere partijen of voor andere doeleinden gebruikt worden.

Ben jij benieuwd naar de tips? Download dan nu het stappenplan.!

Download het gratis stappenplan
Volg figuratief schilderen op Facebook
Bekijk het LinkeIn profiel van Roos van der Meijden
Volg figuratief schilderen op YouTube
Volg figuratief schilderen op instagram